POTVRZENÉ KAPELY PRO RS23

5.12.2022

Dubioza Kolektiv

Zbožňuje je celá Evropa a také u nás se těší neskutečné oblibě. Jsme moc rádi, že se chlapcům u nás tak líbí, že do Řevnic přijedou už potřetí. Dubioza přiveze představit nejnovější desku Agrikultura, ale samozřejmě zazní i staré známé songy jako No Escape – From Balkan nebo Kažu. Během koncertu se můžete držet instrukcí, které vám před začátkem koncertu kapela sama naordinuje, fantazii a vlastním tanečním kreacím se však žádné meze nekladou.

Hentai Corporation

Hentaiové, to je thrash-rock’n’roll v celé své kráse. Téhle pětici nelze upřít charisma a nespornou instrumentální kvalitu. Jejich rock’n’rollová ekvilibristika a hlasový fond zpěváka Radka Škarohlída neznají mezí. I oni se u nás již objevili, a to v roce 2017 a dodnes se drží na výsluní české alternativní scény.

Itchy

Trojici německých punkrockerů už můžete znát z ročníku 2019. Rozhodně jim nechybí um napsat chytlavé songy ani koncertní drajv. Ze osmi doposud vydaných alb zvládnou poskládat opravdu pestrý repertoár, během nějž si procvičíte angličtinu i jejich rodnou němčinu.

Green Frog Feet

Green.Frog.Feet jsou bezpochyby momentálně jedním z nejzajímavějších objevů. Postavte kluky na pódium a zažijete bouři -jak už to tato pětice na svých koncertech více než 400krát předvedla. Kluci se umí trefit do černého – působivou show, působivým stylem a působivým pop-punkovým zvukem a jsou na nejlepší cestě stát se současným německým pop-punkovým exportním hitem No.1.

Aneta & The Soul Uncles

Rabies

Parta z Bystřice nad Perštejnem, mastí parádní punkrock, který v naší kotlině nemá konkurenci. Rabies objeli úspěšné turné po Japonsku a momentálně zase dobývají kluby v ČR.

Circus Problem

Zpět na novinky